Wat is er nieuw?

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en publicaties!

iKids week 47: Kaas en Koos

De rijk geillustreerde kinderboeken van Kaas en Koos staan al een tijdje in de App Store, maar zijn nog nooit op iPadclub besproken. Nu de boeken zijn geüpdatet voor iOS 7 lijkt ons dat een goede gelegenheid om de prentenboeken eens nader te bekijken. Kaas en Koos zijn een vogel en een muis die dikke vrienden zijn. Ze beleven telkens nieuwe avonturen, thuis, op het strand of in het bos. Daarbij ontmoeten ze allerlei nieuwe dieren. De boeken bevatten mooie illustraties en leuke verhalen. Ook staan er in ieder boek een aantal liedjes, om voor te lezen, om kinderen zelf te leren lezen, of om te beluisteren en mee te zingen. De boeken van Kaas en Koos worden uitgegeven door uitgeverij Tante Bapp, die veel vergelijkbare producten voor kinderen ontwikkelt. Deel 1 van Kaas en Koos is gratis, de andere vier exemplaren van de serie kosten €0,89. Je kunt na het proberen van deel 1 ook meteen de Omnibus-app aanschaffen, waarin alle verhalen zijn gebundeld.

Mooie recensie van de App die Tante Bapp voor Brigida Almeida heeft gemaakt. Trots! (deze app is ook in het Engels te verkrijgen als Jay & Joy meet friends along the way. Voor alle Globetrotters. Lees de recensie op Kleuters digitaal!

Opa_knoest_kerst_02

De gedrukte versie van Kerstfeest met Opa Knoest is uit! Wij kunnen niet wachten om de digitale versie te publiceren. Kerstfeest met Opa Knoest is onder andere verkrijgbaar in de boekhandel en via Bol.com.

kroningsdag_no1

Op de eerste dag na publicatie staat Kroningsdag al op nummer 1 in de boeken hitlijst van de App Store. Wij zijn trots!

Recensie Kroningsdag

24 apr, 2013

Share on

kroningsdag

“Tante Bapp komt met kinderboekenapp speciaal voor Kongings, eeh Kroningsdag! Een vrolijke app met veel oranje om vast in de stemming te komen. Erg leuk hoe deze app inspeelt op de actualiteit.” Lees de volledige recensie op kinderboeken.blog.nl.