Een mooi artikel op de iPadclub

26 nov, 2013

Share on

iKids week 47: Kaas en Koos

De rijk geillustreerde kinderboeken van Kaas en Koos staan al een tijdje in de App Store, maar zijn nog nooit op iPadclub besproken. Nu de boeken zijn geüpdatet voor iOS 7 lijkt ons dat een goede gelegenheid om de prentenboeken eens nader te bekijken. Kaas en Koos zijn een vogel en een muis die dikke vrienden zijn. Ze beleven telkens nieuwe avonturen, thuis, op het strand of in het bos. Daarbij ontmoeten ze allerlei nieuwe dieren. De boeken bevatten mooie illustraties en leuke verhalen. Ook staan er in ieder boek een aantal liedjes, om voor te lezen, om kinderen zelf te leren lezen, of om te beluisteren en mee te zingen. De boeken van Kaas en Koos worden uitgegeven door uitgeverij Tante Bapp, die veel vergelijkbare producten voor kinderen ontwikkelt. Deel 1 van Kaas en Koos is gratis, de andere vier exemplaren van de serie kosten €0,89. Je kunt na het proberen van deel 1 ook meteen de Omnibus-app aanschaffen, waarin alle verhalen zijn gebundeld.